Levering uit voorraad
Professionele kwaliteit
Goede service
Deskundig advies

Waarom kiezen voor Railspot.nl

  • Geplaatst op
  • Door Jasper
  • 1
Waarom kiezen voor Railspot.nl

In deze blog kunt u lezen wie wij zijn, wat we doen en waar wij voor staan.
Hoge kwaliteit, een uitgebreid assortiment en vergaande service.
Neem contact op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Railspot.nl

 

Vandaag de dag is railverlichting een populaire lichtoplossing voor in de woning, en Terecht! Naast dat railverlichting vanwege de flexibiliteit erg functioneel is, geeft het ook nog een moderne en strakke uitstraling aan het interieur.

Wellicht dat u deze blog leest omdat ook u zich aan het oriënteren bent in verschillende soorten railsystemen, bij verschillende aanbieders. Dit kunnen wij ons goed voorstellen aangezien er de afgelopen jaren veel aanbieders van railverlichting zijn bijgekomen. Regelmatig krijgen wij dan ook van klanten te horen dat zij door de bomen het bos niet meer zien. Voor ons een goed moment om wat meer over Railspot.nl te vertellen. Wie zijn wij, wat doen we en waarin proberen wij ons in te onderscheiden. In deze blog kunt u het allemaal lezen!

 

Wie zijn wij?

Railspot.nl is een webshop met een eigen showroom vlakbij Amsterdam. Sinds 2013 hebben wij onze volledige focus gelegd op het product railverlichting. Railverlichting bestaat al tientallen jaren en werd voornamelijk toegepast in bedrijfsomgevingen. Denk hierbij aan kantoren, fabriekshallen en winkels. Loop een willekeurige supermarkt binnen en de kans is vrij groot dat u daar 3-fase railverlichting tegenkomt.

De afgelopen jaren heeft railverlichting voor in de woning veel aan populariteit gewonnen. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat wij beide markten zijn gaan bedienen. In de loop der jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan over zowel bedrijfsverlichting (van musea tot nagelsalons) als over verlichting voor bij particulieren thuis. Er is geen situatie ons onbekend!

Inmiddels hebben wij een betrokken en professioneel team van verkoopmedewerkers, installateurs, technici en logistieke medewerkers samengesteld.

 

Wat doen wij

Met al onze opgedane kennis en ervaringen kunnen wij u helpen op alle gebieden rondom railverlichting. Zo ontvangen wij dagelijks klanten in onze showroom om vervolgens uitgebreid mee te denken over bijvoorbeeld de keuze voor 1-fase of 3-fase, railontwerp en lichtkleur. Ook kunnen wij alles over slimme verlichting van Philips Hue vertellen en de verschillende toepassingen demonstreren. Daarnaast hebben wij een eigen montageteam en kunnen wij tevens de installatie van de railverlichting bij u thuis verzorgen.

railverlichting ophangen

Mocht u exact weten wat u nodig heeft en is een bezoek aan onze showroom niet nodig dan is het uiteraard mogelijk om alles via onze webshop te bestellen en ontvangt u uw bestelling binnen twee werkdagen.

Naast de verkoop en montage kunt u bij ons ook terecht voor vrijblijvend advies over bijvoorbeeld de positie van lichtpunten. Onze verkoopmedewerkers staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen per telefoon, email, WhatsApp, of social media te beantwoorden. Heeft u een vraag dan horen wij het graag!

railverlichting

 

 

Onze producten

Spanningsrail

Zoals eerder benoemd leveren wij hoofdzakelijk 1-fase en 3-fase railverlichting van het Finse merk Nordic Aluminium. Nordic Aluminium is de pionier op het gebied spanningsrail en is wereldwijd één van de grootste fabrikanten. Wij hebben voor dit merk gekozen vanwege de hoge kwaliteit, ruime keuze aan connectoren en accessoires maar ook vanwege de minimalistische vormgeving van de rail.

 

Railspots

Naast rail hebben wij een zorgvuldig assortiment railspots samengesteld. Dit assortiment bestaat o.a. uit spots van gerenommeerde merken zoals LIVAL en Berla maar bestaat ook voor een gedeelte uit armaturen die wij zelf hebben ontworpen. Met onze kennis van de markt en feedback van onze klanten proberen wij unieke modellen railspots aan te bieden.

railverlichting zwart

 

Lichtbronnen/filamenten/accessoires

Naast producten zoals standaard dimbare lichtbronnen, slimme lichtbronnen (Philips Hue) en decoratieve filamenten proberen wij ons ook te onderscheiden door gerichte GU10 lichtbronnen van 10° en 20° aan te bieden. Gerichte lichtbronnen zijn uitermate geschikt voor het uitlichten van kunstobjecten.    

Wij besteden veel tijd aan innovatie. Zo hebben wij de Sonos speaker adapter voor 1-fase railverlichting geïntroduceerd. Een leuke en praktische accessoire dat tevens de veelzijdigheid van railverlichting weergeeft.

 

Reacties

  1. EJ van Duuren EJ van Duuren

    Wij willen graag een railspotsysteem in onze keuken installeren met 2 hanglampen en 4 spotjes. Wij hebben een ongelijke ‘u’ vorm nodig. 70 cm x 230 cm x 120 cm. Is dat realiseerbaar? Zo ja wat kost dit ongeveer?. Is het gewoon aansluitbaar op ‘normale’ electra? Of werkt het met een trafo? Ik hoor graag van u. Met vr gr Ernst-Jan van Duuren (0646064453)

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Tevreden klanten

Door vergaande service

Snelle levering

Uit eigen voorraad

Deskundig advies

Bel of mail ons

Eigen showroom

Bezoek ons in Purmerend