Ordered before 22.00? Next day delivery!
Free shipping above €50,00
Customer reviews rate us with a 9/10 score
Customer support 24/7

Railverlichting als lichtoplossingen in de woning

  • Geplaatst op
  • Door Team Railspot
  • 1
Railverlichting als lichtoplossingen in de woning

Het grote voordeel van railverlichting is dat je eenvoudig meer lichtpunten kan creëren. In de meeste woningen zijn standaard maar een beperkt aantal stroompunten op het plafond aanwezig. Dit maakt het lastig om een woning functioneel maar ook sfeervol te verlichten. Met railverlichting creëer je eenvoudig extra lichtpunten door rails op het plafond te monteren. De extra lichtpunten zorgen niet alleen voor meer licht maar geven ook nieuwe mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het uitlichten van een schilderij of foto op de wand of een kastenwand. Je kan de positie van de lichtrail zelf bepalen en spots op elke willekeurige plek plaatsen en richten. Het is erg eenvoudig om spots te verplaatsten of extra spots bij te plaatsen.

Voor in een woning adviseren wij railspots met een GU10 fitting. Spots met een GU10 fitting zijn toekomstbestendig en flexibel in gebruik. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele dimbare LED lampen maar ook slimme verlichting behoort tot de mogelijkheden. Slimme verlichting is sterk in opkomst en biedt ook echt voordelen. Naast perfect dimmen kan je ook nog eens de lichtkleur aanpassen. En dat dan ook nog eens per spot. Tijdens het koken functioneel licht, in de avond sfeervol kaarslicht. Met opgeslagen scenario’s kan je snel een prettige sfeer creëren. De spots onderling verschillen voornamelijk in design. 

Het is ook mogelijk om een hanglamp in de rail te gebruiken. Wij leveren een aantal kant en klare hanglampen maar ook de losse railadapters waar een eigen gekozen hanglamp op aangesloten kan worden. Elke hanglamp is mogelijk!

Mocht u hulp nodig hebben bij het samenstellen van alle benodigde onderdelen of het maken van een railontwerp kunnen wij u per e-mail, telefoon of via de socials ondersteunen. Ook is het mogelijk om onze showroom in Purmerend te bezoeken waar we samen met u een railontwerp maken. Omdat wij een grote eigen voorraad hebben is het indien gewenst altijd mogelijk om de spullen direct mee te nemen.

Als de onderdelen in huis zijn is het alleen nog een kwestie van monteren. De stroom kan eenvoudig op de eind- of middenvoeding of hoekstuk aangesloten worden en de rail kan vastgeschroefd worden op de standaard aanwezige schroefgaten. Wij leveren ook een duidelijk installatiehandleiding mee. Mocht u vooraf of tijdens de montage toch nog vragen hebben zijn onze experts telefonisch bereikbaar!

 

Groetjes, Team Railspot

Reacties

  1. Hans Winters Hans Winters

    Graag maken wij met u een afspraak om het ontwerp te bespreken voor de plafondrails in onze nieuw te bouwen op Rozendaal bij Arnhem. Op 11 februari zijn wij s'ochtends in de buurt en zouden wij u kunnen bezoeken. Kunt u ons informeren of wij in het kader van het corona-regiem welkom zijn? Zo niet dan kan ik u de tekeningen toesturen van de binnenhuisarchitect. Ik hoor graag van u. Mvg Hans Winters

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending

For orders above €50,00

Free returns

Within 30 days

Customer satisfaction

Over 10.000 customers