Levering uit voorraad
Professionele kwaliteit
Goede service
Deskundig advies

Railverlichting als lichtoplossingen in de woning

  • Geplaatst op
  • Door Jasper
  • 5
Railverlichting als lichtoplossingen in de woning

1fase of 3fase railverlichting als lichtoplossing voor in de woning.

Railverlichting voor woningen

Het grote voordeel van railverlichting is dat er eenvoudig meer lichtpunten gecreëerd kunnen worden. In de meeste woningen zijn er standaard maar een beperkt aantal stroompunten op het plafond aanwezig. Dit maakt het lastiger om een woning functioneel en sfeervol te verlichten. Met railverlichting creëer je eenvoudig extra lichtpunten door rail op het plafond te monteren. De extra lichtpunten zorgen niet alleen voor meer licht maar geven ook nieuwe mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het uitlichten van een schilderij of foto aan de wand maar ook bijv. een kastenwand. U kan de positie en lengte van de lichtrail zelf bepalen en railspots op elke willekeurige plek in de 1-fase of 3-fase rail plaatsen en richten. Het is erg eenvoudig om de positie van de railspots te wijzigen of om extra spots te plaatsen.

Voor in een woning adviseren wij railspots met een GU10 fitting. Spots met een GU10 fitting zijn toekomstbestendig en flexibel in gebruik. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele dimbare LED lamp maar ook voor slimme verlichting zoals Philips Hue. Slimme verlichting is sterk in opkomst en biedt ook echt voordelen. Naast perfect dimmen kunt u ook nog eens per spot de lichtkleur aanpassen (2000 - 6500 Kelvin). Tijdens het koken functioneel licht of in de avond sfeervol kaarslicht. Met de opgeslagen scenario’s kunt u snel een prettige en gewenste sfeer creëren. De GU10 railspots verschillen voornamelijk in design. 

Ook is het mogelijk om een hanglamp in de rail te klikken. Wij leveren een aantal kant en klare hanglampen zoals pendels en sfeerlampen maar ook de losse railadapters waar een eigen gekozen hanglamp op aangesloten kan worden. Bijna alle hanglampen zijn mogelijk!

Mocht u hulp nodig hebben bij het samenstellen van alle benodigde onderdelen of het maken van een railontwerp, dan kunnen wij u per e-mail, telefoon of via de socials ondersteunen. Ook is het mogelijk om onze showroom in Purmerend te bezoeken waarin wij samen met u een railontwerp maken. Omdat wij een grote en eigen voorraad hebben is het indien gewenst altijd mogelijk om de rail en railspots direct mee te nemen.

Als de onderdelen in huis zijn is het alleen nog een kwestie van monteren. De stroom kan eenvoudig op de eind of middenvoeding of hoekstuk aangesloten worden en de rail kan vastgeschroefd worden op de standaard aanwezige schroefgaten. Wij leveren ook een duidelijk installatiehandleiding mee. Mocht u vooraf of tijdens de montage toch nog vragen hebben dan zijn onze experts telefonisch bereikbaar!

Gaat u toch liever voor inbouwspots?

Inbouwspot.nl

 

Groetjes, Team Railspot.

Reacties

  1. Tony Tony

    Ik wil graag rails met spots in een L vorm met de maat 2,5m x 1,5m met de stroom aansluiting in het hoekstuk. Wat hebben jullie hier in. Groet Tony

  2. Patrick de Leeuw Patrick de Leeuw

    Beste José,

    Bedankt voor je reactie op onze blog. Wij kunnen je zeker helpen bij het samenstellen van alle benodigde onderdelen. Als je ons een plattegrond toe stuurt kunnen we dit telefonisch doornemen en een overzicht voor u maken.

    Het is eventueel ook mogelijk om in Purmerend langs te komen. We kunnen dan onze producten en mogelijkheden laten zien. Bel ons in dat geval even om een afspraak te maken.

    Mochten er nog vragen zijn horen wij dit graag!

    Met vriendelijke groet,

    Patrick de Leeuw

  3. José Donatz José Donatz

    Goedenavond,
    Ons nieuwe huis gaat gebouwd worden en nu moeten we aankomende week al al het elektra doorgeven. Nu heeft de Interieurstylist een lichtplan getekend, maar ik denk dat het heel duur wordt, gezien de inbouwspotjes via de bouwer etc. Nu zag ik vandaag in een restaurant een railsysteem, maar daar ook hanglampen ingeklikt, zo handig. Als ik de plattegrond heb weten jullie dan ook wat ik nodig heb om zo'n rails door jullie te laten plaatsen?
    Ik hoor graag van u.

    Met vriendelijke groet,
    José Donatz

  4. Willem Graaf de Willem Graaf de

    Door jullie snelle service kon ik toch nog op tijd alles klaar hebben. Top prestatie van Railspot

  5. Hans Winters Hans Winters

    Graag maken wij met u een afspraak om het ontwerp te bespreken voor de plafondrails in onze nieuw te bouwen op Rozendaal bij Arnhem. Op 11 februari zijn wij s'ochtends in de buurt en zouden wij u kunnen bezoeken. Kunt u ons informeren of wij in het kader van het corona-regiem welkom zijn? Zo niet dan kan ik u de tekeningen toesturen van de binnenhuisarchitect. Ik hoor graag van u. Mvg Hans Winters

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Tevreden klanten

Door vergaande service

Snelle levering

Uit eigen voorraad

Deskundig advies

Bel of mail ons

Eigen showroom

Bezoek ons in Purmerend